Update enclave: thriller enclave in de drukkerij Boekengilde.

Ik heb al meerdere berichten gedeeld op de diverse sociale media platformen, nu het 2e bericht voor alleen op de eigen website.

Het hele proces (van redactie tot het drukker van het boek) is al een tijdje gaande, en allerlei dingen komen nu op mijn  weg.

Ook het feit dat ik een beslissing moest nemen over wat het verkoopkanaal moet worden. Uiteraard is het mooiste als het boek via mijn website wordt verkocht. Heel direct, snel en voordelig voor mij en de koper, door het exclusieve bouwmateriaal.

Maar uiteindelijk kan je als schrijver 😊 niet zonder het Centraal Boekhuis, en dus kies ik ook voor de diverse andere (on-line) verkoopkanalen. Daar zit echter wel een kostenplaatje aan vast. Vooralsnog is het een must denk ik dat het ook op sites van Bruna en Bol te koop is.

Vanochtend kreeg een filmpje van de drukker waarin (niet heel duidelijk overigens) het drukproces wordt gevolgd. Het gaat dus echt gebeuren: over een paar dagen staat Post NL voor de deur met een kleine pallet met boeken …

Het blijft spannend.