Nieuwe recensie van Mieke Schepens (Graag Gelezen)

Mooie recensie van “Graag Gelezen” van Mieke Schepens:

Peter Hamersma geeft met Enclave antwoord op de vraag: kan een (kleine) maatschappij door middel van intriges, chantage en manipulatie van media dusdanig beïnvloed worden, dat de macht in handen komt van een vreemde mogendheid? De auteur blijkt goed onderzoek verricht te hebben en heeft zeker kennis van zaken.
De personages zijn goed beschreven en in de negenenzestig niet te lange hoofdstukken zit je geen moment stil. Op het einde komen nog een aantal nieuwe personages naar voren, maar alles heeft zijn plaats in het geheel. Enclave is een originele en spannende politieke thriller, mede omdat wat er in dit verhaal gebeurt niet helemaal onrealistisch is. Deze dreiging zou zo maar plaats kunnen vinden in onze echte wereld…
Volledige recensie op:
https://graaggelezen.blogspot.com/2023/05/ik-las-enclave-geschreven-door-peter.html